Resarö Föräldraförening (RöFF) arrangerar varje år en sommar- och familjefest vid Paviljongen den 6 juni. Jessica Jäger, ackompanjerad av Kenneth Burman, underhöll med sånger och visor.

På Jessicas hemsida, stockholmssolist.se, kan du läsa mer om henne och lyssna till ett par smakprov på hennes sång.

Barnen roade sig i hoppborgarna, red på ponnyn Emil, gick tipspromenad och blev målade i ansiktet. Klass 4C stod för caféverksamheten och bullar och kakverk gick åt som smör i solsken.

Här rättas tipsraderna för fullt. Godispåsarna som alla barn fick när de gått tipspromenaden, var skänkta av ICA Resarö.

Brandkåren kom i år igen – till många barns lycka!

Vi som är engagerade i RöFFs styrelse jobbar alla ideellt för att driva de frågor som är viktiga för Resarös barn och ungdomar. Sommarfesten är ett återkommande arrangemang för alla resaröbarn och deras föräldrar som inte kostar något att delta i, men vi ser gärna att ni blir medlemmar i föreningen och stödjer vår verksamhet.

Resarös seniorskolpoliser – som gärna vill bli fler – blev avtackade av t.f. kommunalråd Lars Lindgren (längst till vänster). Samtidigt överlämnade RöFF en gåva till var och en av de åtta skolpoliser som varit aktiva under detta läsår. Tackgåvorna skänktes av Husmor Lisa och Melitta.

Husmor Lisa var med på Sommarfesten i år. Hon berättade om sina produkter och sitt arbete i skolköket på Resarö skola under våren.

I Husmor Lisas blogg – Din husmor på nätet – kan du bland annat läsa om hur hennes matlagning togs emot av resaröbarnen och ta del av recepten på den mat hon lagade åt skolbarnen.

RöFFs ordförande Anna Sedvall Wiklund.

Glöm inte att bli medlem i RöFF! Betala in medlemsavgiften redan idag – 150 kronor på postgiro 72 34 27-1. Meddela oss ditt namn, din gatuadress och din e-postadress.